Cherry
Pranešimų skaičius : 35 Join date : 2008-05-21 Age : 35 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Raitha - Labai skanu :) Kv. 05 29, 2008 2:47 pm | |
| Raitha - tai yra Indiskas patiekalas, ji galima padaryti ir astru ir nelabia Cia jau kaip kam patinka Jums reikes 0.5 litro rugpienio ar lieso naturalaus jogurto 4 mazu agurku 1 paprika puse aitriuju pipiriuko puse raudono svoguno (cia jau kaip kas nori) zaluminu pvz krapu, petrazoliu, Prieskoniu - druskos, indisko kario, atriu pipiru, garam masala 1 saukstelis islydito GHI sviesto Agurkus, paprika ir svogunus sutrinti burokine tarka i dubineli. Smulkiai supjaustiti aitruis pipirus ir zalminus. Uzpilti rugpinio ideti druska I maza keptuve ideti prieskonius ir GHI sviesta, pakaitinti keleta minuciu kol sviestas visiskai istirps. Istirpta GHI su prieskonias ideti i Raitha ir gerai ismaisyti ir galima statyti ant stalo. Labai gerai tinka ir kaip atskiras valgis pvz. su skrudinta duona, ir kaip priedas prie pagrindinio maisto. SKANAUS Taip pat galima ideti ridikeliu, smulkintu pomidoru ir pan. Su prieskoniais ir zaluminais taip pat turite visiska laisve rinktis. Paruosimo laikas 10 min. | |
|
Atana
Pranešimų skaičius : 54 Join date : 2008-05-13 Age : 57 Miestas : Panevezys
| Temos pavadinimas: Re: Raitha - Labai skanu :) Sk. 06 01, 2008 6:15 pm | |
| - Cherry rašo:
- Raitha - tai yra Indiskas patiekalas, ji galima padaryti ir astru ir nelabia Cia jau kaip kam patinka
Jums reikes 0.5 litro rugpienio ar lieso naturalaus jogurto 4 mazu agurku 1 paprika puse aitriuju pipiriuko puse raudono svoguno (cia jau kaip kas nori) zaluminu pvz krapu, petrazoliu, Prieskoniu - druskos, indisko kario, atriu pipiru, garam masala 1 saukstelis islydito GHI sviesto Agurkus, paprika ir svogunus sutrinti burokine tarka i dubineli. Smulkiai supjaustiti aitruis pipirus ir zalminus. Uzpilti rugpinio ideti druska I maza keptuve ideti prieskonius ir GHI sviesta, pakaitinti keleta minuciu kol sviestas visiskai istirps. Istirpta GHI su prieskonias ideti i Raitha ir gerai ismaisyti ir galima statyti ant stalo. Labai gerai tinka ir kaip atskiras valgis pvz. su skrudinta duona, ir kaip priedas prie pagrindinio maisto. SKANAUS Taip pat galima ideti ridikeliu, smulkintu pomidoru ir pan. Su prieskoniais ir zaluminais taip pat turite visiska laisve rinktis. Paruosimo laikas 10 min. kas neragave, pateikite seimai vietoje iprastiniu saltibarsciu:), kad ir indiskas patiekalas ,bet pakankamai iprastas lietuviskam skrandziui, ir + prie to subalansuotas, tik svogunu ajurveda nerekomenduoja, jie daugiau vartojami kaip vaistai, man sis patiekalas labai patiko, skanus paruostas ir su bananais..aciu cherry | |
|